Kød i verdensklasse og i dyrevelfærd.
Kød fra naturkvæg er sundere og smager af 'vildt'
Omega-3, en smag af vildt og sandsynligvis flere antioxidanter. Det er gevinsten ved kød fra kvæg, der græsser i naturen,
Det mindst Co2 udledende kød med meget høj dyrevelfærd
kødet kan ikke laves mere naturligt en på denne måde, dyrene går og græsser ude hele året og lever af græs urter og græsensilage fra usprøjtet kommunale marke i Rudersdal kommune.
Vores slagte dyr får ikke korn majs eller anden stivelses i deres foder, det gør at Co2 niveauet holdes på et naturlig niveau så her kan du spise kød med velbehag og god samvittighed.
Kvæget fødes på marken og går i flokken minimum 7 mdr. for tyre og op til 26 mdr. for kvier før de tages fra til egen græsfold.
Vi studer ikke tyren (de bliver ikke kastreret) men er som en tyr skal være - en rigtig tyr.
Andre goder ved vores kød. Dyrene går i flok og frit året rundt på markerne får kun stråfoder græs urter og græsensilage samt mineraler og vitaminer fanges/holdes kun den ene gang i livet når de skal øremærkes efter fødselen og have deres Eu nummerplade (Øremærker med nr.) de øremærkes og slippes fri så snart det er gjort det tager ca. 5 minutter.
Aflivningen ved slagtning foregår ved skydning på marken, mens de lever det liv som de er vant til ingen indfangning - ingen transport - Den mest humane måde som det kan gøres på ved græsende frie kvæg midt på marken.